Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Zwitserse groothandel opent groothandel met een oppervlakte van circa 15.000 vierkante meter

Transgourmet plant nieuwe expansiestappen in Oostenrijk

Groothandelaar Transgourmet met de hoofdvestiging in Basel breidt uit op de Oostenrijkse markt. "We hebben expansieplannen in Oostenrijk'', zegt een woordvoerster tegen de Zwitserse 'Handelszeitung'. De Coop-dochter wil in mei in Schwarzach (deelstaat Voralrberg), niet ver van de Zwitserse grens, een gastronomie-groothandel met een oppervlakte van bijna 15.000 vierkante meter openen.

Voorwaarde is wel dat de plaatselijke bouwkundige autoriteiten de bouw toestaan. De reden: delen van de nieuwbouw die bijna klaar is, raken de beschermingsstrook van een hoogspanningsleiding. "Bij de volgende bouwonderhandelingen vindt er een definitief overleg plaats'', zegt de woordvoerster, "de definitieve beslissing ligt natuurlijk bij de autoriteiten.'' Transgourmet rekent met de opening op 17 mei.

Verdere vestigingen
Daarnaast zoekt de groothandelaar naar verdere vestigingsplaatsen in het buurland. "Zodra er verdere potentiële vestigingen verworven zijn, maken we dit bekend'', aldus een woordvoerster. Reeds in 2016 nam Transgourmet de groothandelstak C+C Pfeiffer van de Oostenrijkse Pfeiffer group over.

Verdere informatie:
Transgourmet Österreich GmbH
Egger-Lienz-Straße 15
4050 Traun, Austria
Telefoon: +43 (0) 7229 / 605 - 1500
Fax: +43 (0) 7229 / 605 - 51500

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018