Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Franse meloenencoöperatie Force Sud viert twintigjarig bestaan

De Franse meloenencoöperatie Force Sud heeft onlangs haar twintigjarig bestaan gevierd. Jérôme Jausseran, directeur van het bedrijf: "Als ik terug kijk op de afgelopen twintig jaar, dan denk ik dat segmentatie de belangrijkste ontwikkeling was. Vandaag de dag zijn wij marktleider wat betreft biologische meloenen en we zijn begonnen aan het uitbannen van MRL's op onze meloenen. Ieder jaar werken we weer aan iets nieuws."


Het team van Force SudForce Sud vierde haar twintigste verjaardag met een groot feest. Er waren 300 gasten aanwezig, waaronder retailers, groothandelaren en internationale netwerken. "De middag stond in het teken van de meloenenteelt: de genodigden brachten een bezoek aan de plantages en kregen uitleg over de manier waarop meloenen, mini-watermeloenen en biologische meloenen worden geteeld. Daarnaast konden ze zien hoe wij streven naar een zo milieuvriendelijk mogelijk teeltproces."


Bezoek aan de meloenenplantages's Avonds werd er in de Abdij van Valmagne een presentatie over de telers en segmentatie van het bedrijf gegeven. 


JérômeVoor meer informatie:
Force Sud
Jérôme Jausseran
+33 4 99 47 49 49


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018