Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Chinese Su-peren jaarrond beschikbaar

"De Su-peer is een Chinees ras dat bekend staat om zijn gele en schone oppervlak, de dunne schil, de zoete smaak en het knapperige en sappige vruchtvlees. De Su-peer heeft niet alleen een goede kwaliteit, maar geeft ook een goede opbrengst en heeft een stabiele aanwezigheid op de markt," zegt Wang Zeng van Wang Zeng International

"In vergelijking met andere rassen in dezelfde perenfamilie is het voornaamste voordeel van de Su-peer naast de unieke smaak ook de robuuste kwaliteit. Het seizoen van de Su-peer loopt dankzij deze kwaliteit langer door. Bij normale weersomstandigheden begint het seizoen vroeg in september en kan het vervolgens doorlopen tot augustus volgend jaar.

Wang bij een plantage voor Su-peren


Su-peren van het district Qi 


"Van deze regio's heeft Qi in Shanxi meer dan 40 jaar geschiedenis op het gebied van het telen van Su-peren. Het grootste teeltgebied bevindt zich op een plateau in een berggebied op een hoogte van 800 tot 1200 meter. Deze geografische ligging vormt de ideale omgeving voor het telen van Su-peren. Er zijn hier diepe bodemlagen, een vruchtbare grond, een redelijke hoeveelheid neerslag en grote verschillen tussen dag- en nachttemperaturen. Qi heeft nu een areaal van 10.000 hectare voor de perenteelt."


Medewerkers bij een pakstationPlantages voor Su-peren in het district Qi

 

"Op dit moment heeft mijn bedrijf een areaal van tussen de 570 tot 730 hectare. 65% van de oogst wordt naar het hogere marktsegment van het Verenigd Koninkrijk of Europa gestuurd. 35% gaat naar supermarkten en groothandelsmarkten in Zuidoost-Azië of grote en middelgrote steden in China. We focussen ons momenteel meer op het vergroten van ons marktaandeel in Europa. We willen graag tot een langdurige en stabiele samenwerking komen met klanten als grote supermarkten of groothandelaars in meerdere Europese landen, zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland."Werknemers sorteren Su-peren


Su-peren aan de boom


"De prijzen van de Su-peren van dit jaar lijken erg veel op die van vorig jaar. Het is moeilijk om te zeggen hoe de prijzen in de toekomst zullen veranderen. De prijs wordt door meerdere factoren beïnvloed, zoals veranderingen in vraag en aanbod, handelsbeleid, etc. Volgens onze prognoses zal de prijs waarschijnlijk toenemen. De nieuwe markten worden namelijk geleidelijk aan verder uitgebreid en de Su-peer is een speciale bergvrucht die nu nog weinig wordt gezien.


Wang Zeng

Wang Zeng International Ltd (UK headquarter)

Qi Xian HongYang Fruit Industry Co.,Ltd (China Headquarter)

www.wangzenginternational.com

Tel:01616911750 

Mobile:+44 742 7675 299

E-mail:sales@wangzenginternational.com 

wechat: philwzeng


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018