Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Met o.a. minister Carola Schouten

Global business event 'Feeding the World Together'

Op 20 juni wordt het global business event gehouden 'Feeding the World Together'. Hier wordt de bezoeker bijgepraat over voedselveiligheid, stedelijke voedselvoorziening, water en andere landbouwontwikkelingen.

Het event is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), de Rabobank en het Trade Counsellor netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.

De middag wordt geopend met enkele keynote-sprekers waaronder minister Carola Schouten (tbc) en voorzitter groepsdirectie Rabobank Wiebe Draijer (tbc). Hierna worden interactieve paneldiscussies gehouden met sprekers uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap, rond 3 centrale thema's:

- Food Waste
- Feeding the Cities
- Climate Change & the challenge of efficient Water Use in Agriculture

Daarna is de middag gewijd aan speeddaten. In 2 rondes kunt u aan 2 door u gekozen regiotafels in gesprek gaan met agri & foodspecialisten van de Nederlandse ambassades, landenexperts van de Rabobank, handelsraden van de buitenlandse ambassades in Nederland en medewerkers van het ministerie van LNV en RVO.nl. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner.

Programma


Kosten en deelname
Deelname is gratis. Meld u aan vóór 5 juni. Let op: aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Schrijf snel in en mis deze kans niet om in één middag een nuttige én plezierige 'wereldreis' te maken!

Voor meer informatie:
Thuisbasis Landbouwradennetwerk 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018