Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe meloenensnijder op de markt

In Scandinavië is het heel gebruikelijk dat retailers halve meloenen en watermeloenen verkopen of zelfs kwarten en schijven. Voor de versafdelingen van supermarkten is het snijden hiervan een saaie en tijdrovende klus. In 2017 bundelden het Noorse Smart Supply en het Letse Sprintlab daarom hun krachten om een unieke en innovatieve fruitsnijmachine te ontwikkelen die het snijproces totaal zou veranderen. Na uitgebreide testen in de retail werd het concept verder geperfectioneerd en nu zal de machine in heel Europa op de markt verschijnen. 





Het fruit wordt op een rond plateau geplaatst en op zijn plaats gehouden door driehoekige steuntjes. Met een vast mes vervaardigd uit de hoogste kwaliteit Duits staal kan de meloen vervolgens eenvoudig doormidden gesneden worden. Zonodig kan het plateau 90° gedraaid worden om het fruit nog eens doormidden te snijden. De roestvrijstalen geleiderails zorgen ervoor dat er uiterst nauwkeurig gesneden kan worden zodat alle parten van gelijke grootte zijn. De snijmachine is zeer degelijk en weegt toch maar 5,5 kilo. 




Voor meer informatie:
Martin Jarve-Hotvedt
Smart Supply AS
Email: martin@smart-supply.no
Website: www.smartsupply.no
Facebook: www.facebook.com/SmartSupplyAS
Publicatiedatum: