Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Denemarken: Dagligbrugsen biedt alles voor een gezonde maaltijd

Supermarkt Dagligbrugsen in Morud is gemoderniseerd en biedt de klanten meer groenten en fruit dan ooit tevoren.

De winkel in het centrum van Morud is nu ingericht naar het concept SM 20 van Coop, waardoor de vestiging meer dan eerder lijkt op de andere vestigingen van Coop, zoals Superbrugsen en Kvickly.


"We hebben twee keer zoveel ruimte in de koeling voor groenten en fruit, zodat we aan de vraag naar meer biologische groenten en fruit kunnen voldoen," zegt René Madsen van Dagligbrugsen. De gerenoveerde supermarkt maakt het de consument gemakkelijker een gezonde keuze te maken als ze na een lange werkdag inkopen doen voor de avondmaaltijd. Ook het aanbod van gezonde kant-en-klare maaltijden zal in de nieuwe opzet groter zijn.

Hoewel Dagligbrugsen de enige supermarkt is in Morud, is de concurrentie van supermarkten in Odense groot. De modernisering was dan ook hoog nodig. "Ook al zijn we nog niet helemaal klaar, ik heb toch al verschillende positieve opmerkingen gehoord van klanten," vertelt Madsen.

Dagligbrugsen in Morud is de laatste van de supermarkten in Søndersø Brugsforening die is gemoderniseerd. Eerder hebben de vestigingen in Bårdesø en Vissenbjerg dezelfde verandering ondergaan. De renovatie in Morud kostte bijna anderhalve ton.

http://www.fyens.dk/nordfyn/Dagligbrugsen-daekker-op-til-den-sunde-middag/artikel/3251240


Publicatiedatum: 22-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: