Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

vanuit Breda

Vincenzo Salento sales operations manager Europa voor Mission Produce

Het in Oxnard gevestigde Mission Produce heeft Vincenzo Salento aangenomen als nieuwe Sales Operations Manager voor de afdeling Europa. In deze functie is Salento verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van omzetplannen en voor het leiden van het salesteam in de vestiging van Mission Produce in Breda.

Volgens Ben Barnard, die als Senior Director of Operations verantwoordelijk is voor de Europese tak van het bedrijf, zorgt de toevoeging van Salento aan het team in Breda ervoor dat activiteiten van Mission Produce in Europa worden versterkt. "Vincenzo is een sales professional met veel ervaring. Hij is zich er goed van bewust dat een sterke planning voor succes zorgt in markten die in markten die in opkomst zijn, zoals Europa. We zijn erg enthousiast dat we hem in ons team in Breda hebben."

Salento valt in zijn nieuwe functie direct onder Pedro Hevia, de sales manager van Mission Produce voor de regio Europa. "Vincenzo zal een belangrijke rol spelen voor onze activiteiten in Europa, nu we hier onze onderneming verder uitbouwen. Ik zal nauw met hem samenwerken om potentiële klanten en mogelijkheden op de markt te analyseren. Zijn expertise zal ons helpen om uitstekende resultaten te boeken met betrekking tot al onze taken voor sales-ondersteuning."

Brent L. Scattini is als onderdirecteur voor Sales & Marketing verantwoordelijk voor de wereldwijde omzet van Mission Produce. "Met Vincenzo hebben we diepgang en ervaring aan ons sales-management toegevoegd. Gezien zijn ervaring met verse AGF in Europa en zijn werk buiten deze sector denken we dat zijn vaardigheden perfect zullen passen bij Mission in Europa," aldus Scattini.

Salento heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sales operations management. Voorheen was hij werkzaam voor Milano Fresh in Italië. Daarnaast heeft hij ervaring op het gebied van telecommunicatie en duurzame energie. Verder heeft hij een bul op het gebied van economisch recht en strategische marketing. 
 
Voor meer informatie:
Robb Bertels
Mission Produce
Tel: +1 (805) 981-3650

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018