Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Albert Kooy

"Aandacht voor groenten en fruit in horeca is nodig"

SVH Masterchef Albert Kooy pleit voor meer groenten in de horeca, meldt De Restaurant Krant. De kok wil een nieuwe balans op het bord: tachtig procent groenten en twintig procent vlees of vis. Kooy startte in 2005 al met het tachtig twintig principe, maar de producenten en consumenten waren er nog niet klaar voor. 

Albert Kooy vindt dat groenten op veel verschillende manieren bereid kan worden, maar dat het meestal niet wordt gedaan. "Nederland is het mooiste land ter wereld voor groenten, een land met een enorme biodiversiteit. Ik heb zelfs eens berekend dat wanneer we groenten apart bekijken, er wel 880 seizoenen in een jaar zijn", aldus de chef.

Klik hier voor het hele interview. 

Publicatiedatum: 4-5-2018

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: