Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Jacco Smid: "Komende tijd introductie nieuwe technieken en regelsystemen"

VDH Products 40 jaar fabrikant van geavanceerde controlesystemen

VDH Products is al 40 jaar fabrikant van geavanceerde controlesystemen.
Opgericht op 1 mei 1978 en oorspronkelijk begonnen in een schuurtje achter het huis. Al snel werd ervoor gekozen om een nieuwe locatie op te zetten. En wel op het bedrijventerrein waar VDH Products nu nog altijd gevestigd is. Na de oprichting heeft VDH Products zich snel gepositioneerd als fabrikant van hoogwaardige mechanische en elektronische meetinstrumenten. De vraag naar mechanische meetinstrumenten, zoals manometers en thermometers, was groot en VDH Products was destijds een van de weinige fabrikanten voor meetinstrumenten. Elektronische meet- en regelsystemen stonden nog in de kinderschoenen, maar waren wel in opmars.


Toen en nu

Peru tot Nieuw-Zeeland
Dankzij de hoge kwaliteit van de VDH producten en de flexibele manier van meedenken met de klant gingen de instrumenten van VDH Products al snel de wereld over en moesten er extra handen bijkomen in de productie om aan de groeiende vraag te voldoen. Sinds de oprichting heeft VDH Products zich bewezen als een autoriteit in hi-tech meetinstrumenten en systemen.

De regelsystemen zijn terug te vinden in vele sectoren over de hele wereld. Van Canada tot Peru en van Rusland tot Nieuw-Zeeland. Of het nu een regeling betreft voor een koel/vriescel, een autospuitcabine, een rijpcel voor fruit of een regelsysteem voor luxe jachten: VDH Products heeft er een regeling voor. Dankzij de groeiende vraag naar elektronische en mechanische meet- en regelsystemen is VDH Products snel gegroeid.Productie in eigen huis
VDH Products heeft ervoor gekozen om de productie in eigen huis te houden en niet onder te brengen in het buitenland. Tevens is de keuze gemaakt om niet mee te gaan in massa- en serieproductie, maar om meer te richten op de niche markten. "Markten die passen bij VDH Products en waarbij wij snel en flexibel kunnen inspelen op veranderingen.
Ons personeel komt voornamelijk uit de omgeving (Roden e.o.). Hierdoor zijn wij flexibel en hebben we korte lijnen. Wij zijn er ook trots op dat wij veel mensen aan het werk hebben met een lang dienstverband. Natuurlijk is het ook belangrijk om jong personeel te werven, mensen met een frisse kijk op de zaak. Van elkaar willen en durven leren, dat vinden wij belangrijk. Het geeft dan ook altijd een trots gevoel als van relaties te horen krijgen dat men onder de indruk is van ons bedrijf en over de manier waarop wij onderling met elkaar omgaan. Vertrouwen en respect staan hoog in het vaandel", aldus Jacco Smid.

Toekomst
"In de afgelopen 40 jaar is VDH Products steeds gegroeid en ook in de toekomst willen wij blijven doorgroeien. Een grote kracht is dat VDH oplossingen biedt voor verschillende marktsegmenten en dus niet afhankelijk is van een bepaalde markt. Sinds de oprichting heeft VDH Products zich altijd gemanifesteerd als een no-nonsense bedrijf en als open-minded. Samenwerken met relaties en zoeken naar de beste oplossingen om uiteindelijk een topproduct te verkrijgen waarvan alle partijen profiteren. Deze manier van denken en doen heeft VDH Products tot op heden nog steeds succes gebracht en wordt ook in het buitenland goed ontvangen. De komende tijd zal VDH Products nieuwe technieken introduceren en nieuwe regelsystemen op de markt brengen voor verschillende toepassingen. VDH Products levert in meer dan 65 landen, waardoor de wereld ons werkterrein is. We zijn nog lang niet klaar", vertelt Jacco. "Het 40-jarig bestaan is voor VDH Products een belangrijke mijlpaal. Als we kijken naar ontwikkelingen en regeltechnische oplossingen hebben we in de afgelopen 40 jaar er onder andere voor gezorgd dat VDH Products in bepaalde segmenten wereldwijd op de kaart staat."


Voor meer informatie:
VDH Products BV
Produktieweg 1
9301 ZS Roden 
Tel: +31(0)50 302 89 00 
Fax: +31 (0)50 302 89 80 
info@vdhproducts.nl 
www.vdhproducts.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018