Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
beschikbaar bij Asianuts

Biologische Medjoul dadels in bio-afbreekbare verpakking

Tholen - Gangbaar plastic verpakkingen wekken een maatschappelijke discussie op. Veel consumenten willen van plastic af, maar aan de andere kant mag het niet ten koste gaan van prijs, gemak en kwaliteit. Asianuts introduceert verpakking voor bio-dadels die 100% composteerbaar is en gemaakt uit duurzame bronnen zoals FSC karton en folie gemaakt uit maïs reststromen.



"Het schaaltje heeft twee kijkramen en kan 200 tot 250 gram dadels bevatten, en heeft een natuurlijke strakke look. Dit product is zeer geschikt voor natuurwinkels en de retail. Ook wat prijs betreft, geen redenen meer om ouderwetse plastic verpakking te gebruiken", aldus Gil Berholz. "Wij importeren rechtstreeks biologische Medjoul dadels uit de Jordaanvallei en verpakt ze in Nederland en Israël. Zo kunnen we flexibiliteit aanbieden en relatief kleine minimum bestelling hoeveelheid hanteren met snelle levertijden in heel Europa."

Voor meer informatie:
Gil Berholz
Asianuts
Mob: +31 (0) 64 843 18 63
Email: gil@asianuts.net
www.asianuts.net