Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Marktinformatie over natuurlijke koudemiddelen in database

shecco heeft de lancering aangekondigd van sheccoBase, een databank met marktinformatie over natuurlijke koudemiddelen. Via de databank willen ze de overgang naar HFK-vrije technologie stimuleren.

"Al ruim 15 jaar verzamelt shecco een schat aan informatie over de HVAC& R-markt met een focus op natuurlijke koudemiddelen. De sheccoBase wordt gevuld met data die onder andere is verkregen middels marktonderzoek, bureauonderzoek en input van deskundigen. Volgens shecco maakt de nieuwe database "strategische besluitvorming en marktevaluaties op basis van solide gegevens en feiten mogelijk", aldus het persbericht.

Om de koudemiddeltransitie in de HVAC&R-industrie te versnellen, is toegang tot dergelijke gegevens van het grootste belang, zegt het bedrijf. Het stelt daarbij flinke ambities: de sheccoBase moet een 'toonaangevende bron' van informatie over natuurlijke koudemiddelen worden en 'grote invloed' uit gaan oefenen op de koudemiddeltransitie. Gebruik van de database is niet gratis; partijen kunnen toegang tot de data inkopen via een creditsysteem.

Voor meer informatie:
www.shecco.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018