Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoffels Tomaten in de race voor Vlaamse Ondernemersprijs

Het Lokaal Ondernemers Netwerk (LON) van Voka Kempen Noord heeft op 19 april aan Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel de LON-award uitgereikt. Zaakvoerders Paul Stoffels en Petra Veldman van Stoffels Tomaten zijn vereerd met de award. "We onderscheiden ons onder meer door productinnovatie en door op zoek te gaan naar bijzonder smaakvolle tomaatrassen die enkel wij kunnen kweken in Belgiƫ. Die exclusiviteit is doorslaggevend voor ons. Verder hebben we de Automato op de markt gebracht, een automaat voor cherrytomaten die de klant zelf kan bedienen."



Stoffels in een bedrijf in volle groei en met ambitieuze plannen. In de loop der jaren groeide Stoffels uit van 2,2 tot inmiddels 30 hectare, maar het bedrijf blijft vasthouden aan een duidelijke visie: "Het gaat er niet om de grootste te zijn, maar om een gezond bedrijf te kunnen uitbouwen met respect voor de wereld waarin we leven en rekening te houden met de verantwoordelijkheden de je als voedselproducent en bedrijfsleider hebt."

Op 15 juni zal Stoffels Tomaten met andere genomineerde bedrijven uit de regio strijden om de 'Prijs Ondernemen 2018'.

Voor meer informatie:
Stoffels Tomaten
www.stoffels-tomaten.be
info@stoffels-tomaten.be
Publicatiedatum: