Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Freek van Wamel neemt na 38 jaar afscheid

Op donderdag 26 april is Freek van Wamel teruggetreden als directeur van Perfect – Van Wamel, producent van fruitsorteermachines en marktleider op het gebied van maaimachines voor de fruitteelt.Op de feestelijke dag nam de heer Van Wamel afscheid van medewerkers en zakelijke relaties uit binnen- en buitenland. Freek, zoon van de oprichter van het bedrijf, werkte gedurende een periode van 38 jaar in verschillende functies bij "Perfect - Van Wamel". Hij begon zijn carrière als Export Manager en werd aansluitend Algemeen Directeur en eigenaar van het bedrijf.

Onder leiding van Freek is Van Wamel B.V. wereldwijd uitgegroeid tot een gerenommeerde speler met de bekende Perfect cirkelmaaiers en klepelmaaiers. Bovendien is Van Wamel in deze periode gestart met het succesvol ontwikkelen en produceren van sorteermachines voor de fruitteelt.

"Freek draagt het bedrijf goed gepositioneerd over en wij willen hem bedanken voor zijn deskundigheid en toewijding gedurende de jaren die zijn verstreken."

William Oomen, sinds 1 december aan de slag bij Van Wamel, zal als algemeen directeur van Van Wamel de activiteiten voortzetten.

Voor meer informatie
Van Wamel B.V.
Energieweg 1
6658 AE Beneden-Leeuwen
Nederland
Tel. +31 (0)487 59 29 44
Fax. +31 (0)487 59 29 70
perfect@vanwamel.nl
www.vanwamel.nlPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018