Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Freek van Wamel neemt na 38 jaar afscheid

Op donderdag 26 april is Freek van Wamel teruggetreden als directeur van Perfect – Van Wamel, producent van fruitsorteermachines en marktleider op het gebied van maaimachines voor de fruitteelt.



Op de feestelijke dag nam de heer Van Wamel afscheid van medewerkers en zakelijke relaties uit binnen- en buitenland. Freek, zoon van de oprichter van het bedrijf, werkte gedurende een periode van 38 jaar in verschillende functies bij "Perfect - Van Wamel". Hij begon zijn carrière als Export Manager en werd aansluitend Algemeen Directeur en eigenaar van het bedrijf.

Onder leiding van Freek is Van Wamel B.V. wereldwijd uitgegroeid tot een gerenommeerde speler met de bekende Perfect cirkelmaaiers en klepelmaaiers. Bovendien is Van Wamel in deze periode gestart met het succesvol ontwikkelen en produceren van sorteermachines voor de fruitteelt.

"Freek draagt het bedrijf goed gepositioneerd over en wij willen hem bedanken voor zijn deskundigheid en toewijding gedurende de jaren die zijn verstreken."

William Oomen, sinds 1 december aan de slag bij Van Wamel, zal als algemeen directeur van Van Wamel de activiteiten voortzetten.

Voor meer informatie
Van Wamel B.V.
Energieweg 1
6658 AE Beneden-Leeuwen
Nederland
Tel. +31 (0)487 59 29 44
Fax. +31 (0)487 59 29 70
perfect@vanwamel.nl
www.vanwamel.nl


Publicatiedatum: