Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Geerlofs 85 jaar

Dit jaar bestaat Geerlofs Koeltechniek 85 jaar. Iets waar het bedrijf bij stil staat, want zo veel bedrijven in de industriŽle koeltechniek met deze leeftijd zijn er immers volgens Geerlofs niet. "Daar waar je als mens dan op leeftijd raakt, worden wij steeds jonger."

In 1933 richtte de heer R. Geerlofs het bedrijf op. Het bleef drie generaties in de familie. Nog steeds is Geerlofs een familiebedrijf, nu als lid van de bijna 100-jarige Smeva Group.

Van importeur ontwikkelde Geerlofs zich naar een totaalbedrijf dat ontwerpt, produceert en installeert. Alles in het kader van industriŽle koeltechniek, gericht op voedsel en sierteelt. "Onze klanten zijn boeren, telers en handelsbedrijven van AGF-producten en sierteelt. Zo zijn wij al tientallen trotse partner van de Dutch Flower Group in binnen- en buitenland. En hebben wij de nieuwe panden van Kompany (komkommers) en Frankort & Koning (fruit) van natuurlijke koeling voorzien. In de vlees en vissector werken we voor slachterijen en visverwerkers zoals T. Boer & Zn (VanDrie Group) en Visscher Seafood. Maar ook in het voorfront van de ontwikkelingen in de AGF en sierteelt zijn wij actief: we bouwen laboratoria en groeikamers waar wordt geÔnnoveerd door Limgroup (aardbeien, asperges en paddenstoelen), Nunhems Zaden (zaden van groentegewassen) en Anthura (anthurium en orchidee specialist)."

De laatste jaren gaan de ontwikkelingen snel in de koeltechniek. Geerlofs probeert daarbij een voorloper te zijn. "PLC technieken met de mogelijkheid om overal ter wereld een installatie in te zien, een koppeling te maken met het systeem van onze klanten om productdata en management data te ontsluiten en vroegtijdig (mogelijke) storingen te herkennen."

Duurzaamheid is een van de belangrijkste thema's geworden in een hectische wereld. Systemen met natuurlijke koudemiddelen en warmteterugwinning zijn normaal geworden voor Geerlofs. "Continue verder gaan in efficiŽntie en reductie van energieverbruik door toepassing van de nieuwste componenten en slimme regelingen."

Samen met moederbedrijf Smeva ontwikkelt Geerlofs continu om haar klanten steeds beter te bedienen. "Smeva aan de kant van de retail met modern vormgegeven, gemakkelijk schoon te maken en energiezuinige toonbanken en retailkoeltechnieken. Geerlofs in het verlengde daarvan eerder in de voedselketen. Samen zijn wij trots dat wij steeds mogen werken voor bedrijven die in hun branche voorop lopen en Smeva & Geerlofs kiezen als hun partner," aldus Geerlofs.


Voor meer informatie:
Geerlofs Koeltechniek b.v.
Delftweg 66
2289 BA Rijswijk (ZH)
Tel.: 070-3192132
Fax: 070-3192156
info@geerlofs.nl
www.geerlofs.nl

Publicatiedatum: 3-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*