Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fotoverslag innovaties op Canadese AGF-beurs

Van oudsher laten veel Noord-Amerikaanse bedrijven de introductie van hun nieuwe producten samenvallen met de CPMA vakbeurs, Dit jaar werden er ruim 50 nieuwe producten en productverpakkingen gepresenteerd tijdens de New Product Showcase. Er waren vier awards te vergeven en van de vier gelukkige winnaars waren er drie uit Canada afkomstig. Klik hier voor het fotoverslag.

De award Best New Product ging naar Whole Leaf voor haar Inspired Salads. De groenten voor deze kant-en-klare saladekits worden in kassen in Alberta geteeld. Sunset/Mastronardi uit Ontario mocht de Packaging Innovation award mee naar huis nemen voor haar nieuwe lijn You Make Me pastakits, die in vier varianten verkrijgbaar zijn. Voor het tweede jaar op rij won Mucci Farms uit Ontario de Freggie Approved Product award voor haar  Veggies to Go, een innovatief product dat specifiek voor kinderen ontwikkeld werd. De biologische verse dressings van Organigirl werden beloond met de Organics award, die voor de eerste maal werd uitgereikt. 

Productinnovaties blijven focussen op gemak met kant-en-klare salades, pastakits en meeneem-snacks. Het toegenomen gezondheidsbewustzijn en de aandacht voor een gezonde levensstijl kwamen tot uitdrukking in het uitgebreide aanbod bioproducten. Er werden biologische saladedressings, draagtassen met biologische appelen, slamelanges, paddenstoelen en dadels gepresenteerd. 

Verpakkingen worden ook steeds innovatiever met stapelbare en hersluitbare topseal oplossingen. Producenten van bioproducten gebruiken ook vaker herbruikbare en composteerbare verpakkingsmaterialen. 

Klik hier voor het fotoverslag van de productinnovaties.Publicatiedatum: 3-5-2018
Auteur: Sander Bruins Slot
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: