Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Henk Nijhoff (Exsa Europe) doet mee aan Alpe d'HuZes

Op 7 juni is het zover en gaat Henk Nijhoff, werkzaam bij Exsa Europe, samen met Team Waardenburg de Alpe d'Huez beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Het opgehaalde sponsorgeld gaat direct naar KWF Kankerbestrijding en komt voor 100% ten goede aan de door KWF en Alpe d'HuZes benoemde doelen. De slogan van het evenement is om te strijden voor de overwinning op kanker en dat is hard nodig aangezien deze verschrikkelijke ziekte nog steeds om zich heen slaat.Henk streeft ernaar om de legendarische Alpe d'Huez minstens 3x te beklimmen en om dat doel te bereiken is er een heel trainingsschema aan te pas gekomen. Zo heeft er al een trainingsweek in de Spaanse bergen plaatsgevonden en worden de heuvels rondom Nijmegen en Maastricht regelmatig beklommen. We willen onze sponsors natuurlijk niet teleurstellen en daarom nemen we het trainen serieus, aldus Henk. Als team hebben we al een mooi bedrag bij elkaar verzameld, maar extra sponsorgeld is uiteraard altijd welkom. Er is namelijk nooit genoeg geld om het (wetenschappelijk) onderzoek naar het bestrijden van kanker te ondersteunen.

Wilt u Henk Nijhoff en/of Team Waardenburg sponsoren? Dat kan via deze link om het team te steunen of via deze link om de deelnemer te steunen.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk of neem gerust een kijkje op de website: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/
 
 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018