Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe campagne voor Chiquita

Na de Just Smile campagne die de afgelopen twee jaar wereldwijd op billboards te zien was, begint Chiquita deze maand een nieuwe campagne met de slogan 'Always the best choice'. Met de nieuwe campagne speelt de bananengigant in op de "kleine dagelijkse dilemma die we allemaal moeten trotseren."

De campagne is ontwikkeld door Armando Testa en zal in verschillende Europese online en offline media te zien zijn gedurende de zomermaanden."Fast food of restaurant? Sportschool of disco? Gezond eten of goed eten? De dag staat bol van de beslissingen die we moten maken, maar is het noodzakelijk om te kiezen? Chiquita denkt dat er altijd een derde optie is. Dat is het concept dat de inspiratie vormde voor de campagne, waarbij op een speelse en dynamische manier Chiquita's iconische blauwe sticker met de bekende smile er voor zorgt dat iedereen er mee instemt. Wat je ook doet in het dagelijks leven, Chiquita is altijd de beste keuze."

De campagne loopt van april tot het einde van het jaar en richt zich op locaties met cultureel relevante onderwerpen in alle uithoeken van Europa. De planning is in handen van Local Planet, een internationaal netwerk van onafhankelijke mediabureaus waarvan Media Italia (Armando Testa Group) één van de oprichters is.

Meer informatie: www.chiquita.com

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018