Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Special Koeling op AGF.nl

Nu de temperaturen richting het zomerseizoen een stijgende lijn vertonen, schenken we in de Special Koeling de hele maand mei aandacht aan (micro)klimaatbeheersing, koeling en koeltechnieken. Koeling is één van de meest belangrijke zaken als het het gaat om het bewaren van AGF. Er wordt gebruik gemaakt van koelfaciliteiten, koeltransport, koelopslag en koudemiddelen. Ook nieuwe producten, ontwikkelingen, software en technieken op het gebied van het koelen van AGF komen hierbij aan bod.Synthetische koudemiddelen liggen onder vuur sinds in Europees verband een forse productiebeperking is afgesproken. Synthetische koudemiddelen zijn in de loop der jaren ook duurder geworden en de verwachting is dat de prijs verder zal stijgen. Dat maakt de overstap naar natuurlijke koudemiddelen aantrekkelijker. Hierdoor is de ontwikkeling van kleinere koelsystemen met natuurlijke koudemiddelen de laatste jaren snel gegaan. De complexiteit, het te bewaren product en de prijs van de installatie bepalen de juiste keuze. Ook op het gebied van rijpen en ethyleen controle zijn er volop ontwikkelingen.

Promoten
Voor bedrijven die zich met klimaatbeheersing en koeling bezig houden, zijn er mooie promotiemogelijkheden t/m eind mei. Dit kan met behulp van een banner binnen de Special Koeling op zowel de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl als de website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar redactie@agf.nl.

Een maand adverteren in de AGF-nieuwsbrief kost € 1.100. Op de AGF-website betaal je € 630,- voor een maand.

Bijdrage
Wil je een bijdrage leveren aan deze Special? Als je als bedrijf een nieuwtje hebt of een ontwikkeling ziet in de sector, stuur dan een persbericht naar redactie@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.Publicatiedatum: 1-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*