Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Valle del Jerte

Spaans kersenpakstation net voor oogst opgeleverd

Op het moment dat de kersen in Valle del Jerte in volle bloei staan, zal Frutas AZ bezig zijn met de inbedrijfstelling van zijn nieuwe verwerkings-, classificerings- en verpakkingsfabriek in Valle del Jerte. Deze nieuwe faciliteit, met meer dan 2.000 maan werkruimte, is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar kersen. 

Aan het einde van het vorige seizoen begonnen de bouwwerkzaamheden voor deze centrale, die een toename in volume mogelijk zal maken en beschikt over nieuwe systemen voor traceerbaarheid om efficiŽntere processen te kunnen garanderen. Hierdoor wordt de huidige capaciteit met drie vermenigvuldigd, waardoor het bedrijf kan blijven groeien in volumes en verkopen.De centrale beschikt over state-of-the-art apparatuur, met automatische kalibrators die een grote vooruitgang in de verwerking van kersen betekenen, met een lagere milieu-impact. Er is sprake van BRC, IFS en Global Gap certificeringen. Dit alles zal een grotere groei in de export mogelijk maken. In Spanje verkoopt het bedrijf met name aan de grootdistributie en via zijn distributieplatform in de Mercamadrid onder hun merk PICOCER.
Frutas AZ is gesitueerd in Madrid en selecteert verse groenten en fruit uit verschillende delen van de wereld. Daarnaast heeft het bedrijf een brede ervaring in het telen van gewassen. Peer, appel, perzik en kers zijn de belangrijkste gewassen in de teelt- en verhandelingswerkzaamheden van Frutas AZ.

Voor meer informatie:
Nacho del Pozo
Frutas AZ
M: +34 616916092
T: +34 917 867 840
nachodelpozo@frutas-az.es
www.frutas-az.es

Publicatiedatum: 26-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: