Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Spaanse Benihort neemt lente-ui op in assortiment

De co÷peratie San Isidrio de Benicarlˇ (Benihort) heeft de lente-ui opgenomen in zijn portfolio. Het bedrijf bevindt zich momenteel midden in het lente- en zomerseizoen en voor de eerste keer komt dit product bij hen binnen. De lente-ui is afkomstig van tuinderijen van partners van Benihort. Benihort verwacht ongeveer 600.000 bossen te verhandelen die bestemd zullen zijn voor de binnenlandse markt.

"We werken met de Japanse en zoete Valenciaanse rassen. Deze zijn wit, vlezig en zachter en zoeter dan de rest van de variŰteiten", legt Francisco Miguel Soriano uit. Het product wordt verzameld in bosjes van drie of vier stuks en verhandeld in verschillende verpakkingsformaten, afhankelijk van de behoeften van de klant.

In het aanbodoverzicht van Benihort zijn allerlei gewassen te vinden, waaronder artisjok, kropsla, citrus en watermeloen. De lente-uien van de co÷peratie zijn ook te verkrijgen in de groothandel in het teeltgebied van het product en in de Benihort supermarkt, gelegen op het industrieterrein van de stad Castellˇn.

Bron: alimarket.es

Publicatiedatum: 3-5-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: