Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albanië: biologische Red Season aardbeien op de markt

De biologische Red Season aardbeien zijn een aantal weken geleden op de markt gebracht. Ze vinden gretig aftrek en manager Giovanni Gianello is tevreden nu de oogst volledig operationeel is.

"Vertegenwoordigers van de meest belangrijke retailers hebben onze teeltgebieden in Albaniƫ bezocht en ze waren tevreden met de kwaliteit van de aardbeien. Het fruit is opgenomen in hun assortiment en inmiddels zijn we volledig operationeel," zegt Gianello.

Eigenschappen van de Red Season aardbeien
"De omstandigheden van de bodem en het klimaat zorgen ervoor dat de aardbeien niet behandeld hoeven te worden. Ze worden geteeld op een voormalig alluviaal land
en er bevinden zich geen parasieten in de bodem.
De aanhoudende wind die uit de Balkan afdaalt, is extreem droog en voorkomt de verspreiding van schimmelaanvallen."



De Red Season is een biologische aardbei van Albion die zich perfect heeft aangepast aan de klimatologische omstandigheden in Albaniƫ aan de voet van de Balkan,niet ver van de zee. "De brixwaarde varieert van 12 tot 14 en samen met de hoge smaak en de consistentie van de aardbeien zorgt dit voor een houdbaarheid van 10 dagen. Alle technologie, knowhow en materialen zijn van Italiaanse oorsprong," zegt Gianello.

Contact:
Giovanni Gianello
Tel.: +39 348 5728941
Email: info@redseason.it

Publicatiedatum: