Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Mexicaanse mangoseizoen gaat van start

"Het komende seizoen zal de grootste export voor de Amerikaanse markt bestemd zijn maar onze export naar Europa groeit ook. Op deze markt is de vraag naar Mexicaanse mango's sterk, dus we richten ons hier op groei. We focussen op onze nieuwe klanten op deze markt. Daarnaast hebben we gemerkt dat ook de Aziatische markt groeit, evenals die in Oceanië."

"De start van het mangoseizoen in één van onze pakstations in Mexico," luidt de post van Pabloi Mendez, commercieel manager Europa voor het bedrijf Agrícolos Oseguera. 

"Deze maand is het mangoseizoen in Mexico begonnen. We telen alle rassen zoals Ataulfo, Tommy, Haden, Kent en Keitt. Het sezoen begint met het ras Ataulfo dat tot juli verkrijgbaar is en Tommy Atkins dat tot juni op de markt is. We verwachten onze Kent mango's in juni en juli te kunnen leveren. We bieden onze klanten daarnaast verpakkingen op maat aan.

Het bedrijf teelt en exporteert mango's en avocado's uit de regio's Michoacán, Sinaloa en Acapulco. "We beschikken over alle benodigde certificaten voor de export naar de Verenigde Staten, Europa en Azië, zoals Bio, GlobalGAP, CCOF en Primus GFS." Voor meer informatie:
Productos Agrícolas Oseguera
T: (0034)644886864

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018