Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mexicaanse mangoseizoen gaat van start

"Het komende seizoen zal de grootste export voor de Amerikaanse markt bestemd zijn maar onze export naar Europa groeit ook. Op deze markt is de vraag naar Mexicaanse mango's sterk, dus we richten ons hier op groei. We focussen op onze nieuwe klanten op deze markt. Daarnaast hebben we gemerkt dat ook de Aziatische markt groeit, evenals die in Oceanië."

"De start van het mangoseizoen in één van onze pakstations in Mexico," luidt de post van Pabloi Mendez, commercieel manager Europa voor het bedrijf Agrícolos Oseguera. 

"Deze maand is het mangoseizoen in Mexico begonnen. We telen alle rassen zoals Ataulfo, Tommy, Haden, Kent en Keitt. Het sezoen begint met het ras Ataulfo dat tot juli verkrijgbaar is en Tommy Atkins dat tot juni op de markt is. We verwachten onze Kent mango's in juni en juli te kunnen leveren. We bieden onze klanten daarnaast verpakkingen op maat aan.

Het bedrijf teelt en exporteert mango's en avocado's uit de regio's Michoacán, Sinaloa en Acapulco. "We beschikken over alle benodigde certificaten voor de export naar de Verenigde Staten, Europa en Azië, zoals Bio, GlobalGAP, CCOF en Primus GFS." 



Voor meer informatie:
Productos Agrícolas Oseguera
T: (0034)644886864
Publicatiedatum: