Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Flexfilm zet ze op een rij

De voordelen van AGF verpakken in plastic folie

Veel AGF-producten worden verpakt is plastic folie en dat is terecht. Flexfilm zet de voordelen nog eens op een rij.

1. Efficiënt: Folie is zonder hapering verwerkbaar op de snelste verpakkingsmachines. Goede kwaliteit is betrouwbaar en constant. Per lopende meter is het een relatief goedkoop verpakkingsmiddel. Folie kan uitstekend bedrukt worden en zo etiketten overbodig maken. 

2. Houdbaarheid: In de juiste folie blijven AGF-producten zeker langer houdbaar. Het product is hygiënisch verpakt terwijl het duidelijk en smakelijk zichtbaar blijft. De folie kan bedrukt worden met voedingsinformatie, promotie en andere bedrijfsinformatie.


Spitskolen worden met meer dan 40 per minuut verpakt in krimpfolie

3. Milieuvriendelijk: Het kost weinig energie om folie te produceren en het heeft een relatief lage CO2 impact. Het is licht en daardoor makkelijk te transporteren. Folie is 100% recyclebaar tot in het oneindige. Door het gebruik van folie wordt er minder voedsel verspild.

4. Voedselveiligheid: De juiste folie voldoet aan alle Europese voedselveiligheidswetgeving en zou op verzoek geleverd moeten worden met geauditeerde kwaliteitscertificaten.


Prei blijft erg lang vers in speciale flowpackfolie

5. Veelzijdig: Er zijn zeer veel soorten (en kwaliteiten) folie voor alle verpakkingsmachines en AGF-toepassingen. Folie is er met en zonder barrière met allerhande beluchting, bedrukt of onbedrukt en met of zonder anti-condens werking (er zijn grote verschillen). Het advies van een goede foliespecialist kan veel goed doen door een AGF-product.

6. Plastic Soep: De Plastic Soep en vervuiling door plastic zwerfafval op land en in water is erg bekend. Het is een mondiaal probleem. Afval maken is een gedragsprobleem van mensen. De AGF-sector kan een steen bijdragen aan de circulaire economie door bewustwording te creëren voor plastic recyclage. 


Tomaten hygiënisch en goed zichtbaar verpakt

Voor meer informatie:
Marcus Gillioen
Flexfilm
+31(0)182 388 700


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018