Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Nieuwe cyrogene tunnelvriezer

Air Products heeft het portfolio van Freshline apparatuur voor food processing uitgebreid. De laatste toevoeging aan de reeks cryogene vriezers van Air Products, de Freshline EF tunnelvriezer, is speciaal ontwikkeld om een eenvoudige maar optimale oplossing te bieden aan bedrijven, die van plan zijn een nieuwe vrieslijn met een capaciteit van maximaal 500 kg per uur aan te schaffen.



De Freshline EF tunnelvriezer vereist een initiële investering en kan snel geïnstalleerd en opgestart worden. De vriezer kan aan de specifieke wensen van de klant aangepast worden, zodat deze altijd voldoet aan de verwachtingen van hedendaagse, voedselverwerkende bedrijven. De nieuwe vriestunnel heeft een goede stikstofefficiëntie, is dankzij de intuïtieve PLC en voorgeprogrammeerde recepten eenvoudig te bedienen en is bovendien makkelijk te onderhouden en te reinigen.

De nieuwe EF tunnelvriezer heeft een snelle en cryogene bevriezing en voldoet  daarnaast aan alle regelgeving en voorschriften voor de voedingsmiddelenindustrie. De gebruikers kunnen altijd een beroep doen op de ondersteuning van Air Products, of het nu gaat om cryogene expertise, engineering support, training, audits of algemene assistentie. 

"Het is fantastisch dat we onze Freshline-serie verder kunnen uitbreiden", zegt Ann Callens, Food, Cryo and Water Segment Manager EMEA bij Air Products. "De EF tunnelvriezer heeft vele voordelen voor gebruikers, waardoor ze vooral in staat zijn hun productiviteit te verhogen, bottlenecks in de productie op te lossen en bovendien sneller en efficiënter kunnen reageren op de behoeften en wensen van hun eigen klanten."

Voor meer informatie:
Air Products
Schalkwijkpolderweg 2
1165 AC Halfweg
+31(0)20 435 3535

Publicatiedatum: 26-4-2018

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: