Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaguacy Brasil investeert in automatisering pakstation

Jaguacy Brasil investeert ieder jaar in haar infrastructuur om de productie van Braziliaanse avocado's te verbeteren. Aan het einde van de oogst in 2017 werd in het pakstation geïnvesteerd met aanschaf van een hoogwaardige optische sorteermachine waarmee het bedrijf aan de kwaliteitseisen van de markt kan beantwoorden. 

 
"Met deze geavanceerde optische sorteerder kunnen we tegemoet komen aan de wensen van onze verpakkingsafdeling en die van onze klanten en partners in binnen- en buitenland," legt Tiago Falanghe Carvalho van Jaguacy Brasil uit. 

Deze oplossing verbetert het verpakkingsproces dankzij sensoren en camera's die beelden van het fruit maken om het vervolgens op maat, vorm, kleur en defecten te sorteren. Op deze manier kan Jaguacy de hoogste kwaliteit en efficiëntie van het verpakkingsproces garanderen. 


 
De afgelopen vijf jaar heeft Jaguacy jaarlijks ongeveer €1,2 miljoen geïnvesteerd in technologie en infrastructuur. De efficiëntie en automatisering van het verpakkingsproces is één van de doelstellingen van het bedrijf dat zich vandaag de dag de grootste avocadoteler van Brazilië mag noemen. 
 
Voor meer informatie:
Ron Jongejan
Jaguacy Holland BV
Honderdland 312
2676 LV Maasdijk
Tel: +31 174 820265
Fax: +31 174 820399
info@jaguacy.nl
www.jaguacy.nl
Publicatiedatum: