Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verse Oogst lanceert de Tomaand

Vandaag begint de Tomaand, een initiatief van Verse Oogst, het consumentenplatform van The Greenery. Tijdens de Tomaand staan alle verschillende soorten en maten tomaten centraal. Consumenten worden geïnspireerd met feitjes en weetjes. Op een speciale landingspagina kun je de beste tomaat vinden voor een bepaald eetmoment of bepaalde maaltijd en worden de tomatentelers in het zonnetje gezet.

Tomaand
Tomaand is onderdeel van nieuwe initiatieven die The Greenery dit jaar met Verse Oogst onderneemt om versinspiratie op allerlei manieren naar de consument te brengen. Tijdens de Tomaand wordt vooral de variëteit aan tomatensoorten en rassen uitgelicht, via de social media kanalen van Verse Oogst en met een speciale landingspagina. Zo inspireert Verse Oogst de consument om eens verder te kijken dan hun eerste tomatenkeuze in de supermarkt.

Nieuwsgierig? Op verseoogst.nl/tomaand vind je het tomatenoverzicht, alle filmpjes, recepten met de verschillende tomaten en telerinterviews. Tomaand duurt van 23 april t/m 27 mei.

Bron: The Greenery


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018