Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

28.000 doosjes Hollandse aardbeien verkocht tijdens Rode Kruis Bloesemtocht



De Rode Kruis Bloesemtocht op zaterdag 21 april stond naast het ondersteunen van het Rode Kruis wederom in het teken van de start van het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen. De start- en finishlocatie was volledig in aardbeiensfeer gebracht. De ruim 33.000 wandelaars konden zich na de tocht te goed doen aan verse aardbeien. Aardbeientelers en FruitMasters-medewerkers verkochten bijna 28.000 doosjes Hollandse aardbeien aan de deelnemers om thuis na te genieten. 



"FruitMasters kijkt terug op een succesvolle opening van het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen tijdens het 26e jaar van de Rode Kruis Bloesemtocht. Op ons terrein waren de aardbeien een grote eyecatcher. De wandelaars genoten volop van de verse Hollandse aardbeien. We hebben groots uitgepakt om consumenten te laten weten dat het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen weer is geopend en dat de aardbeien weer volop verkrijgbaar zijn in het schap. We hopen dat de wandelaars een mooie dag hebben gehad en de smaak van Hollandse aardbeien te pakken hebben gekregen," zegt Coen Kampschöer, verantwoordelijk voor de Marketing & Communicatie van FruitMasters.



Rode Kruis Bloesemtocht
Voor de 26e keer stelde FruitMasters het terrein open als start- en finishlocatie voor de Rode Kruis Bloesemtocht. Deze tocht staat naast het wandelen door prachtige bloesemboomgaarden in het teken van sportiviteit, saamhorigheid en omkijken naar de mensen die aandacht en hulp kunnen gebruiken. De Koninklijke Landmacht 'slaat' bruggen over de Linge en particulieren terreinen worden speciaal voor deze dag opgesteld. Zo komen wandelaars op plaatsen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn.


Publicatiedatum: