Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress lanceert Time Cress

Koppert Cress lanceert Time Cress. Time Cress is een jonge zachte tijm, is als cress zeer goed verteerbaar en heeft een lichte bite. De cress is goed te combineren met stevige ingrediënten als gegrilde aardappelen, groenten en knolgewassen, maar ook met lamsvlees, desserts en sommige cocktails. Time Cress vindt haar oorsprong in het Mediterrane gebied. Een ingrediënt dat al door de oude Egyptenaren en Romeinen veelvuldig in de keuken, maar ook in de geneeskunde werd gebruikt.



Restaurants
Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
www.koppertcress.com
info@koppertcress.com


Publicatiedatum: