Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwbouw Heembouw en Bakker Barendrecht gaan voor duurzaam

Lennart van der Linden, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), Rinus Verhey, commercieel directeur Heembouw en Irénke Meekma, Managing Director van Bakker Barendrecht (onderdeel van Greenyard) tekenden vandaag voor de aankoop van 6,6 hectare op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard.


Irénke Meekma van Bakker Barendrecht, voorzitter GRNR Lennart van der Linden, Rinus Verhey van Heembouw

Heembouw gaat op deze locatie een logistiek centrum van 30.000 vierkante meter voor Bakker Barendrecht ontwikkelen en realiseren. Het logistiek centrum is een uitbreiding van de bestaande capaciteit van Bakker Barendrecht.

Duurzaamheidsambities
Het nieuwe gebouw wordt duurzaam en energiezuinig gebouwd en wordt voorzien van Breeam Excellent certificering. Dat sluit goed aan bij de duurzaamheidsambities van Bakker Barendrecht en ook bij het streven van Nieuw Reijerwaard om het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te vormen. Heembouw start in 2018 met de realisatie. Medio 2019 wordt het gebouw opgeleverd.

Strategische ligging
De keuze voor Nieuw Reijerwaard was voor Bakker Barendrecht en Heembouw uiteindelijk niet moeilijk. Irénke Meekma van Bakker Barendrecht: "Wij breiden onze activiteiten uit in het geografische hart van de AGF-sector. Wij zien in Nieuw Reijerwaard een belangrijke aanvulling op het bedrijventerrein Verenambacht, waar we nu gevestigd zijn aan de Handelsweg."Rinus Verhey van Heembouw: "Nieuw Reijerwaard heeft een strategische ligging in Nederland, vlakbij de Rotterdamse haven en is gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A15, A16 en A29. Het wordt bovendien de hotspot voor duurzame energie. Al met al een aantrekkelijke locatie voor toonaangevende bedrijven in de foodsector."

Voor meer informatie:
Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard
www.nieuwreijerwaard.eu
info@nieuwreijerwaard.eu

Bakker Barendrecht
www.bakkerbarendrecht.nl
info@bakkerbarendrecht.nl

 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018