Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

26 mei, Feest van de Smaak:

Kom gezond en lekker groenten en fruit proeven

Op zaterdag 26 mei organiseert het Smaakteam van de BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research, samen met GroentenFruitHuis, Rabo en de Gemeente Lansingerland, weer het evenement "Feest van de Smaak. Op dit feest staan gezonde en lekkere groenten en fruit centraal. Kom langs en ontdek de nieuwste, lekkerste en gezondste producten. Er is van alles te beleven. Zo zijn er proeverijen, workshops, interessante lezingen, een leuk en leerzaam kinderprogramma, veel inspiratie en natuurlijk mag een lekker hapje bij een van de foodtrucks niet ontbreken.

Symposium en Publieksdag
Het evenement bestaat uit een B2B-symposium op vrijdag 25 mei voor professionals over meerwaardecreatie in groenten en fruit. Deelname aan het symposium is op uitnodiging. Op zaterdag 26 mei is de publieksdag met bedrijven en consumenten. Relaties van het smaakpanel hebben dan hun stands ingericht en laten het publiek proeven van hun nieuwste en lekkerste producten.

Contact tussen bedrijven en consumenten

​Het Feest van de Smaak is een unieke kans voor onze relaties om direct met consumenten in contact te komen. De vorige editie in 2014 trok ruim 2000 bezoekers. Bedrijven kunnen op verschillende manieren participeren, bijvoorbeeld met een stand met smaakvolle producten op de publieksdag of deelname aan het symposium. Het is natuurlijk ook een leuk idee om met uw familie de publieksdag te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.wur.nl/feestvandesmaakPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018