Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Willem Dijk Junior:

"Importseizoen van start met producten van traditionele familiebedrijven"

Het Spaanse zomer importseizoen is vandaag officieel van start gegaan in Enschede. "We starten met pitloze watermeloenen van ons huismerk Amador en verse nispero's van Frutas Antonio Sanchis. Beide bedrijven zijn pure familiebedrijven die al wat decennia mee gaan. Met Amador werken we nu al 11 jaar samen, met Frutas Antonio Sanchis is dit het tweede jaar. Deze bedrijven werken met de gehele familie in de zaak en zoeken de beste producten. Deze producten worden geselecteerd op vele criteria waarvan kwaliteit en smaak de belangrijkste zijn. Kwaliteitsproblemen hebben we gewoon niet met deze mensen", aldus Willem Dijk junior. Het zijn AA leveranciers en daarmee zeer betrouwbaar op alle fronten. Deze bedrijven zijn traditioneel en van wat kleinere omvang. Ze staan voor hun product."


 
Amador
"Vandaag ontvingen we de eerste Spaanse pitloze watermeloenen uit de regio Almeria. Beschikbare maten 3/4/5 in de bekende luxe zwarte doos. Voor de eerste pitloze meloenen zijn ze goed rood gekleurd en lekker van smaak. Komende weken komen daar de Fashion, Crimson, gele en piel del sapo meloenen bij."



Frutas Antonio Sanchis
Vandaag ontvingen we tevens nispero's in de traditionele houten kistjes. Maten: GG in de ruime 6 kilo en G/M in de ruime 8 kilo. 

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF
Het Wolbert 1-11
7547 RA Enschede
T: 053 486 47 52
M: 06 1515 01 76
E: willemjr@willemdijk.nl
W: www.willemdijk.nl
Publicatiedatum: