Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Demonstraties van kwaliteitsmeters op CPMA Vancouver

Op de CPMA-beurs in Vancouver worden oplossingen gedemonstreerd van Felix Instruments - Applied Food Science. De demonstraties zijn te zien bij de QA Supplies-stand.

Chelsea Gaya, die als Marketing Manager voor Felix Instruments - Applied Food Science werkzaam is, zal aanwezig zijn bij demonstraties van de F-750 Produce Quality Meter. Ook zal ze de nieuwste uitbreiding van de Produce Quality Meter laten zien. Dit betreft Fruit Maps: een interactieve functie die de oogst in kaart brengt. 


De F-940 Store It Gas Analyzer

Volgens Felix Instruments heeft de F-750 Produce Quality Meter veel succes gehad bij het geven van prognoses voor de oogstdata van verschillende AGF-soorten, zoals avocado's, appelen, peren, kersen, kiwi's en mango's. Felix Instruments - Applied Food Science biedt diensten aan om starter modellen voor AGF-soorten te ontwikkelen, die op dit moment nog niet voor handen zijn. Ook kunnen de oplossingen van Felix Instruments tijdelijk worden gehuurd. Op deze manier kan een teeltbedrijf eerst de mogelijkheden van de systemen van Felix Instruments zelf uitproberen, voordat er daadwerkelijk in wordt geïnvesteerd. 

De F-940 Store It Gas Analyzer zal ook in Vancouver te zien zijn. Volgens Felix Instruments heeft de F-940 Store It Gas Analyzer zichzelf al bewezen bij een groot aantal pakstations en opslagplaatsen. De F-940 Store It Gas Analyzer geeft een snelle en nauwkeurige meting van de hoeveelheid ethyleen, CO2 en O2 die op de locatie aanwezig is. De Store It is ontwikkeld met het oog op kwaliteitsmanagement. Door de rijpingsgassen tijdens het opslagproces te controleren kan de houdbaarheid worden verbeterd en kan uitval door bederf worden voorkomen. 

Voor meer informatie:
Chelsea Gaya
Felix Instruments
Tel: +1 (360) 600 0297

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018