Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Opening Expolevante Níjar

"Glastuinbouw is milieu-aanwinst"

De Expolevante Nijar, vakbeurs voor tuinbouw in Almería, dit jaar gesponsord door de minister van Landbouw van Andalusië, werd geopend door Esperanza Pérez Felices, burgemeester van Níjar. In haar toespraak bij deopening van de beurs zei de burgemeester dat de Expolevante Níjar laat zien dat glastuinbouw een milieu-aanwinst is en dat het daarom "tijd is om de issues uit hetverleden te verbannen om de wereld bekend te maken met biologische teeltmet garanties voor de consument, die de toekomst van de sector veiligstelt".


De beurs, die gehouden wordt in Campohermoso, trekt de meestbelangrijke internationale bedrijven van de agrarische sector, en met name demeest innovatieve op het gebied van biologische teelt, aan. "Deze beursleert ons dat wanneer telers, bedrijven en gemeentebestuur samen werken, er eenongeëvenaarde kracht ontstaat die grenzen overschrijdt. Vandaag kunnen wezeggen dat de Expolevante Nïjar zich geïnternationaliseerd heeft. Het bewijsdaarvan is dat de belangrijkste bedrijven van de landbouwsector zijnsamengekomen in Campohermoso om een eenduidige boodschap van competitiviteit dewereld in te sturen", aldus de burgemeester. 


Op de beurs zijn meer dan 250 exposanten aanwezig, verdeeld over bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. De Expolevante, een van de meest rendabele beurzen in de sector vanwege de omzet die in slechts drie dagen gegenereerd wordt, heeft dit jaar alle records verdubbeld. Er worden meer dan 60.000 bezoekers verwacht.Bron: novapolis.es

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018