Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Opening Expolevante Níjar

"Glastuinbouw is milieu-aanwinst"

De Expolevante Nijar, vakbeurs voor tuinbouw in Almería, dit jaar gesponsord door de minister van Landbouw van Andalusië, werd geopend door Esperanza Pérez Felices, burgemeester van Níjar. In haar toespraak bij de opening van de beurs zei de burgemeester dat de Expolevante Níjar laat zien dat glastuinbouw een milieu-aanwinst is en dat het daarom "tijd is om de issues uit het verleden te verbannen om de wereld bekend te maken met biologische teelt met garanties voor de consument, die de toekomst van de sector veilig stelt".


De beurs, die gehouden wordt in Campohermoso, trekt de meest belangrijke internationale bedrijven van de agrarische sector, en met name de meest innovatieve op het gebied van biologische teelt, aan. "Deze beurs leert ons dat wanneer telers, bedrijven en gemeentebestuur samen werken, er een ongeëvenaarde kracht ontstaat die grenzen overschrijdt. Vandaag kunnen we zeggen dat de Expolevante Nïjar zich geïnternationaliseerd heeft. Het bewijs daarvan is dat de belangrijkste bedrijven van de landbouwsector zijn samengekomen in Campohermoso om een eenduidige boodschap van competitiviteit de wereld in te sturen", aldus de burgemeester. 


Op de beurs zijn meer dan 250 exposanten aanwezig, verdeeld over bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. De Expolevante, een van de meest rendabele beurzen in de sector vanwege de omzet die in slechts drie dagen gegenereerd wordt, heeft dit jaar alle records verdubbeld. Er worden meer dan 60.000 bezoekers verwacht.Bron: novapolis.es

Publicatiedatum: 20-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*