Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Inschrijving HeftruckCup 2018 geopend

Ook dit jaar organiseert MotracLinde de Nederlandse voorronde van de Internationale Staplercup voor heftruckchauffeurs. Het evenement vindt op zaterdag 7 juli 2018 plaats bij de vestiging van MotracLinde in Zwijndrecht.

Tijdens deze Nederlandse voorronde strijden heftruckchauffeurs uit het hele land met elkaar voor de titel van "beste heftruckchauffeur van Nederland". Hierbij worden zij getest op hun rijvaardigheid, snelheid, veiligheid en behendigheid en wordt afwisselend gereden op een heftruck en een reachtruck.Internationale Staplercup
De beste 3 heftruckchauffeurs van de Nederlandse voorronde winnen, naast een mooie geld-prijs, ook een geheel verzorgde reis en deelname aan de Internationale Staplercup in Duitsland.

De StaplerCup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Linde en al  meer dan 10 jaar een begrip. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als Duits kampioenschap heftruck rijden, uitgegroeid tot een internationaal evenement.

Onder het oog van 20.000 toeschouwers en 5 televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het tegen elkaar op.


Finalespel

Inschrijven kan via de MotracLinde website (www.motraclinde.nl). Deelname is alleen mogelijk wanneer men in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat. 

Publicatiedatum: 20-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: