Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

First in Fresh

Carrefour gaat exclusief in zee met Greenyard

Greenyard kondigt aan dat Greenyard Fresh en Carrefour België op18 april een nieuw samenwe rkingsakkoord ondertekend hebben onder de naam 'First-In-Fresh'. Hierdoor wordt de reeds lang bestaande samenwerking tussen beide partijen verder versterkt.D e nieuwe samenwerking houdt de logistieke bundeling in van verschillende productcategorieën waarbij meer dan 1.500 verse producten (vlees, vis, bereide maaltijden enz.) toegevoegd worden aan het al bestaande groenten- en fruitgamma dat Greenyard Fresh aan de partnerfranchisenemers van Carrefour levert.

Frequentere leveringen, kleinere bestelhoeveelheden, kortere besteltermijnen en een commerciële dynamiek zijn de belangrijkste voordelen die de partner-franchisenemers van Carrefour zullen ervaren wanneer ze gebruik maken van het 'First-In-Fresh' logistiek platform. Deze operatie wordt uitgevoerd vanuit een nieuw distributiecentrum dat hiertoe werd gebouwd op de Greenyar d site in Sint-Katelijne-Waver en zal voor de start van de zomer operationeel zijn.

De belevering van meerdere verse producten aan de partner-franchisenemers van Carrefour zorgt voor een efficiëntere belading van de vrachtwagens, wat ook de ecologische voetafdruk ten goede komt. De kortere besteltermijnen zorgen op hun beurt voor een optimaler voorraadbeheer, wat tot minder afval in de winkels leidt.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018