Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
First in Fresh

Carrefour gaat exclusief in zee met Greenyard

Greenyard kondigt aan dat Greenyard Fresh en Carrefour België op18 april een nieuw samenwe rkingsakkoord ondertekend hebben onder de naam 'First-In-Fresh'. Hierdoor wordt de reeds lang bestaande samenwerking tussen beide partijen verder versterkt.D e nieuwe samenwerking houdt de logistieke bundeling in van verschillende productcategorieën waarbij meer dan 1.500 verse producten (vlees, vis, bereide maaltijden enz.) toegevoegd worden aan het al bestaande groenten- en fruitgamma dat Greenyard Fresh aan de partnerfranchisenemers van Carrefour levert.

Frequentere leveringen, kleinere bestelhoeveelheden, kortere besteltermijnen en een commerciële dynamiek zijn de belangrijkste voordelen die de partner-franchisenemers van Carrefour zullen ervaren wanneer ze gebruik maken van het 'First-In-Fresh' logistiek platform. Deze operatie wordt uitgevoerd vanuit een nieuw distributiecentrum dat hiertoe werd gebouwd op de Greenyar d site in Sint-Katelijne-Waver en zal voor de start van de zomer operationeel zijn.

De belevering van meerdere verse producten aan de partner-franchisenemers van Carrefour zorgt voor een efficiëntere belading van de vrachtwagens, wat ook de ecologische voetafdruk ten goede komt. De kortere besteltermijnen zorgen op hun beurt voor een optimaler voorraadbeheer, wat tot minder afval in de winkels leidt.
Publicatiedatum: