Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

VK: onzekere economie, minimumlonen en retailklimaat grootste uitdagingen voor kruiden

Volgens Mathew Prestwich, voorzitter van de Britse kruidentelerscoöperatie British Herbs, vormt Brexit mogelijk niet de grootste uitdaging voor de ontwikkeling van de Britse kruidensector. Mathew is een partner bij R&G (verse kruiden). Hij bekleedt de voorzittersfunctie al voor de tweede keer.

Uit zijn bericht aan de leden: "Ik heb meerdere keren aan de Raad gezegd dat Brexit en de beschikbaarheid van arbeid een probleem zullen zijn, maar ik ben er van overtuigd dat onze grootste uitdagingen zullen bestaan uit het onzekere economische klimaat, de minimumloonstijgingen en de concurrentie in de retail. Zelfs als je medewerkers kunt vinden, ga je ze kunnen betalen?"

British Herbs is een van de telersverenigingen die worden beheerd door de British Growers Association. Het bestrijkt alle aspecten van de productie en verwerking van kruiden, inclusief vers gesneden, verse potkruiden, de productie van essentiële oliën, verwerking (waaronder invriezen en/of drogen), zaadproductie en import. De vereniging zet zich in voor promotie van de sector en om ervoor te zorgen dat het een veilige en welvarende toekomst heeft.

Voor meer informatie:
Peter Crowe,
peter@peterccomms.co.uk
Tel: +44 7967 504034


 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018