Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“Nieuwe slaverpakking is extra kosten zeker waard”

Het Italiaanse Fellini Patrizio heeft nieuwe verpakkingen voor sla geïntroduceerd. De consument zou worden aangetrokken door meer kleur, betere communicatie en verbeterde houdbaarheid. Dat zijn slechts een aantal punten waarmee de nieuwe verpakking wordt omschreven. Het gaat om zakken die aan de bovenkant open zijn en die slasoorten als Gentilina, Romana, Trocadero en Gentilina Rossasla bevatten.


De open zakken van de lijn Freschissimi.

"De zakken zijn nu enkele maanden in gebruik en de feedback is erg positief. De sla wordt niet in bulk verpakt maar in onze verpakkingslijn Freschissimi. Dit brengt wel wat extra kosten met zich mee, maar dat is het waard," legt Emile Fellini uit.



Het eerste dat opvalt is dat het product er beter uit ziet en dankzij de kleuren van het logo wordt de consument aangemoedigd om de sla te kopen. De verpakking is voorzien van informatie en de slogan luidt 'kijk naar me, neem me, proef me', dat de versheid van het product goed weerspiegelt. De opening zorgt ervoor dat de sla meer kan 'ademen' en dat garandeert de houdbaarheid.


Emile Fellini laat de sla in open zakken zien

Fellini zal deze week starten met het oogsten van de sla. Vanwege weersomstandigheden heeft de oogst wat vertraging opgelopen.


Selderij

Tot nu toe was de sla afkomstig van de telers rond de Fondi-gebieden en Puglia. Vanaf 23 april zal Fellini ook lokale sla op de markt brengen.


Aperges uit Romagna

"Tijdens de paasperiode hebben we een goede afzet geregistreerd en de trend zet zich door," concludeert Fellini.

Contact:
Fellini Patrizio S.r.L.

Via G. Pascoli, 875
47035 Gambettola (FC) – Italia
Tel.: (+39) 0547 659 777
Fax: (+39) 0547 574 84
Email: emile@fellinipatrizio.it
Email: lamberto@fellinipatrizio.it
Web: www.fellinipatrizio.it 
Publicatiedatum: