Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Machine verwijdert kern uit sla en maakt floretten van bloemkool en broccoli

De DCM-serie zorgt voor een snelle, efficiënte maar zachte verwijdering van de kern van het product op een geautomatiseerde manier uit ijsbergsla, kropsla en soortgelijke sla soorten evenals het maken van floretten van broccoli & bloemkool. 
 
Overschakelen naar verschillende producten/recepten wordt heel gemakkelijk bereikt door quickrelease systemen wat het wisselen van de verschillende snij/knipkoppen zeer snel en eenvoudig maakt. Daarnaast is er een programma/recept selectie via het HMI / touchscreen. De HMI geeft duidelijke instructies aan de operator om hen te helpen met de programmawijzigingen die nodig zijn bij het overschakelen naar andere producten. Een extra snij- /verdeeleenheid is achter de snij/knipkop geplaatst. Hierdoor kan het product worden verdeeld in 2,4,6,8 stuks, afhankelijk van welk mes wordt gebruikt. Deze snijeenheid is ppl uitgerust met een snel ontgrendeling, waardoor verschillende eenheden snel en gemakkelijk kunnen worden verwisseld wanneer dat nodig is. 

De snijkoppen/messen en de productpockets actuator worden aangedreven door een dubbel servobesturingssysteem dat ook zorgt voor een stabiele stansfer van producten naar de snijkoppen (versnelling en stopzetting van de pocketbelt, evenals de knipkoppen wordt servogestuurd). De DCM-serie is hygiënisch ontworpen EHEDGE en zeer gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig toegankelijk voor onderhoud, volledig vervaardigd uit roestvrij staal (304) en foodgrade polymeren waar van toepassing. 

Voor meer informatie:
Synergy Systems
Sprendlingenpark 25
5061 JT Oisterwijk
+31(0)85 049 17 60


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018