Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Colombia voor het eerst gastheer World Avocado Congress

"Het World Avocado Congress is te vergelijken met de het WK Voetbal voor de avocadosector. Het congres (WAC) wordt eens in de vier jaar in een ander land gehouden. Tijdens het congres kiezen de aanwezigen en professionals uit de sector een nieuw gastland. Dit gebeurt middels een zeer spannende stemming. In 2019 zal het congres in Colombia plaatsvinden, een land waar de avocadosector snel groeit," vertelt Jorge Enrique Restrepo, directeur van Corpohass, de Colombiaanse vereniging van Hass-telers en -exporteurs die verantwoordelijk is voor de organisatie van het congres.  

Hij legt uit dat leiders en vertegenwoordigers uit de wereldwijde avocadosector aan dit congres deelnemen. "Het is een gespecialiseerd evenement en de ideale plaats om mensen, producten, diensten met elkaar te in contact te brengen en voor potentiële zakenpartners om elkaar te ontmoeten."

Tijdens het congres worden er academische lezingen gehouden over onderwerpen zoals genetica, de ontwikkeling van teeltmaterialen, productie en productiviteit, fruitkwaliteit, fytosanitaire praktijken, technologie, gezondheid, voeding, gastronomie, toeleveringsketen, marketing en industrialisatie.  
"Het doel van dit evenement is om mensen een compleet beeld van de avocadosector te bieden. Naast lezingen worden er ook andere activiteiten georganiseerd om aan de behoeften van de bezoekers en bedrijven tegemoet te komen, zoals een handelsbeurs en 'matchmaking'(AvoMatch)." Het AvoLab is een andere activiteit waar bedrijven en deskundigen hun vernieuwende en baanbrekende ideeën kunnen laten zien die de manier waarop avocado's op de internationale markt worden verkocht kunnen veranderen. Andere activiteiten bestaan onder meer uit AvoSolutions, AvoTaste, AvoBar en AvoTours. 

Klik hier om de website te bezoeken om meer te weten te komen over het World Avocado Congress 2019 en alle activiteiten, 
 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018