Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer dan 2.000 bezoekers bij open dag Healthy Fruit

Tholen – "We hebben wel meer dan 2.000 bezoekers gehad afgelopen zaterdag", vertelt Tina Drillieux van Healthy Fruit uit Zoutleeuw. De deuren van Healthy Fruit stonden zaterdag 14 april open voor geïnteresseerden. Van 's morgens vroeg tot 's avonds half 12 is het druk geweest bij het teeltbedrijf. Tijdens de open dag konden bezoekers met een helikopter meevliegen over de boomgaarden, meedoen met de bloesemwandeling en verschillende optredens bijwonen in een grote tent. 


Alfons Drillieux (Healthy Fruit) knipt het lint door met burgemeester Boudewijn Herbots en Jan de Keyser (BNP Paribas Fortis)

"De dag begon met mist en daardoor waren de helikopters een uur te laat, maar toen de mist optrok, hebben ze de hele dag kunnen vliegen. Alle vluchten waren volgeboekt en de bezoekers waren zeer enthousiast over de vlucht", aldus Healthy Fruit. Voor de vier kilometer bloesemwandeling was ook veel animo. Op drie verschillende punten stonden gidsen die vertelde de wandelaars meer over appels, peren en kersen.


Voor de kinderen waren er springkastelen, kinderspelen en een clown.

Naast de verschillende activiteiten konden de bezoekers ook een kijkje nemen bij het sorteerproces en in de koelcellen. "Er waren diverse stands aanwezig van streekproducenten en kwekerijen waar de bezoekers informatie en van de streekproducten konden proeven. Bij de verschillende foodtrucks konden de bezoekers een lekkere maaltijd halen. Mede door het lekkere weer en de grote bezoekersaantallen hebben we een hele geslaagde dag gehad", besluit Tina.





















Voor meer informatie:
Healthy Fruit 
Vinnestraat 45C
3440 Halle Booienhoven
Zoutleeuw België
+32(0)11 78 78 37