Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Camposol koopt mandarijnenplantage in Uruguay

Camposol heeft onlangs in het departement El Salto in Uruguay een citrusplantage van ongeveer 1.000 hectare aangekocht. 500 hectare mandarijnenplantages behoorden eerst toe aan Citrícola Salteña en nog eens 500 hectare zullen worden ontwikkeld. In combinatie met haar ruim 500 hectare tellende bestaande mandarijnenplantage in Peru zal Camposol dankzij deze aankoop haar klanten gedurende het hele commerciële seizoen op het zuidelijke halfrond tegen dezelfde prijs mandarijnen aan kunnen bieden.

Deze nieuwe internationale stap vormt onderdeel van de strategie van Camposol om zich te consolideren als wereldleider op de markt voor gezonde verse voeding. Het bedrijf staat al hoog aangeschreven bij de grote supermarktketens in Noord-Amerika, Europa en Azië voor haar waardepropositie, die gebaseerd is op de kwaliteit, consistentie en traceerbaarheid van haar productaanbod, evenals voor haar hoge niveau van dienstverlening, verticale integratie en duurzaam en maatschappelijk verantwoorde teeltmethoden. 

"We zijn bijzonder trots op Camposol, niet alleen vanwege de snelle groei van de laatste jaren maar ook vanwege de innovaties en verscheidenheid die we binnen de sector introduceren. Onze aanwezigheid in Uruguay zal ons in staat stellen om gedurende het hele commerciële seizoen op het zuidelijk halfrond mandarijnen te leveren zodat we onze klanten in de VS, Europa en China nog beter kunnen bedienen," aldus Jorge Ramírez, directeur van Camposol. 

Voor meer informatie: www.camposol.com.pe


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018