Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Category management Spar op basis van momenten

Met ingang van april is het category management van supermarktketen Spar ingericht op het 'ontbijt', 'lunch- & borrel moment', 'maaltijd- & koffiemoment' en 'service & kioskmoment'. De verantwoordelijkheid van ieder moment komt bij een groepscategorymanager te liggen. 

Sinds 1 april is Stephan Verpoort groepscategorymanager voor 'ontbijt, lunch & borrel'. Marian Gerritsma is verantwoordelijk voor 'service, kiosk & non food'. De functie van groepscategorymanager 'maaltijd & koffie' wordt met ingang van 16 april ingevuld door Tom Berden. Hij wordt ondersteund door de category managers Coen Braam, Susan Busser en Max Schräder.

Stephan Verpoort zal de groepen vleeswaren & kaas oppakken. De category managers in dit team zijn Dorien Wesseloo en Saskia Wempe. Voor de functie van category manager voor de groepen non-food, drogisterij, tabak en bloemen & planten staat een vacature open. Hans Rombouts is vanaf 1 april projectmanager category management. Geertrui Klostermann is hoofd category management.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018