Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Category management Spar op basis van momenten

Met ingang van april is het category management van supermarktketen Spar ingericht op het 'ontbijt', 'lunch- & borrel moment', 'maaltijd- & koffiemoment' en 'service & kioskmoment'. De verantwoordelijkheid van ieder moment komt bij een groepscategorymanager te liggen. 

Sinds 1 april is Stephan Verpoort groepscategorymanager voor 'ontbijt, lunch & borrel'. Marian Gerritsma is verantwoordelijk voor 'service, kiosk & non food'. De functie van groepscategorymanager 'maaltijd & koffie' wordt met ingang van 16 april ingevuld door Tom Berden. Hij wordt ondersteund door de category managers Coen Braam, Susan Busser en Max Schräder.

Stephan Verpoort zal de groepen vleeswaren & kaas oppakken. De category managers in dit team zijn Dorien Wesseloo en Saskia Wempe. Voor de functie van category manager voor de groepen non-food, drogisterij, tabak en bloemen & planten staat een vacature open. Hans Rombouts is vanaf 1 april projectmanager category management. Geertrui Klostermann is hoofd category management.
Publicatiedatum: