Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Category management Spar op basis van momenten

Met ingang van april is het category management van supermarktketen Spar ingericht op het 'ontbijt', 'lunch- & borrel moment', 'maaltijd- & koffiemoment' en 'service & kioskmoment'. De verantwoordelijkheid van ieder moment komt bij een groepscategorymanager te liggen. 

Sinds 1 april is Stephan Verpoort groepscategorymanager voor 'ontbijt, lunch & borrel'. Marian Gerritsma is verantwoordelijk voor 'service, kiosk & non food'. De functie van groepscategorymanager 'maaltijd & koffie' wordt met ingang van 16 april ingevuld door Tom Berden. Hij wordt ondersteund door de category managers Coen Braam, Susan Busser en Max Schräder.

Stephan Verpoort zal de groepen vleeswaren & kaas oppakken. De category managers in dit team zijn Dorien Wesseloo en Saskia Wempe. Voor de functie van category manager voor de groepen non-food, drogisterij, tabak en bloemen & planten staat een vacature open. Hans Rombouts is vanaf 1 april projectmanager category management. Geertrui Klostermann is hoofd category management.

Publicatiedatum: 13-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: