Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verdubbel sorteercapaciteit blauwe bessen zonder in te boeten aan kwaliteit

De AirJet Blueberry sorteerder is de nieuwste ontwikkeling van GP Graders. De AirJet sorteert de blauwe bessen op grootte, kleur en stevigheid. Ook werpt hij bessen met defecten zoals barsten en beschadigingen uit. De machine van GP Graders verwerkt de blauwe bessen, voorzichtig en nauwkeurig met een snelheid van 40 units per seconde en zorgt op deze manier voor een zeer hoge productiviteit met behoud van een optimaal sorteerresultaat. "Vorig jaar werd er in Noord-Amerika een GP Grader 16 Lane Blueberry machine geïnstalleerd en de machine heeft nu haar eerste seizoen achter de rug. Telers, verpakkers en retailers in zowel Noord- als Zuid-Amerika tonen belangstelling voor de nieuwe AirJet Blueberry Grader en haar bewezen hoge output," vertelt een woordvoerder van GP Graders. 

"De AirJet Blueberry Grader is gebouwd voor snelheid. De transportbanden verwerken 40 units per seconde wat zich vertaalt naar zo'n 175 kilo per uur per lijn. Op een standaardmachine komt dit overeen met ruim 2,8 ton per uur. De productiviteit ligt 60% hoger dan die van iedere andere vergelijkbare sorteerder die momenteel op de markt is."

GP Graders laat weten dat de hoogwaardige cameratechnologie die in combinatie met de AirJet Blueberry Grader toegepast wordt ongeëvenaard is. "Deze nieuwe technologie bestaat uit HD-camera's die de scherpste weergave van de maat, kleuring en stevigheid geven en defecten detecteren. De AirJet Blueberry maakt 21 beelden van het totale oppervlak van iedere bes voor een onovertroffen optische analyse." 

"Aangezien de eindconsument naar premium blauwe bessen zal blijven vragen, is de AirJet Blueberry de enige sorteerder die op kosteneffectieve en snelle wijze garant staat voor een perfect gesorteerd product, dat verpakkers, telers en retailers de hoogste opbrengsten belooft."

Voor meer informatie:
 Bernadette Goodman
GP Graders
Tel: +61 3 9585 9423
Email: Bernadette@gpgraders.com
www.gpgraders.com


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018