Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Online supermarkt Picnic naar Noord-Brabant

Online supermarkt Picnic breidt uit naar het zuiden van het land en begint in de tweede en derde stad van Noord-Brabant: Tilburg en Breda. Vanaf woensdag 10 april kunnen toekomstige klanten de app downloaden en zich inschrijven. Vanaf half mei worden de boodschappen aan huis bezorgd. 

De uitbreiding naar Tilburg en Breda is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat recent van start ging in Nijmegen en ook bezorgt in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Rotterdam en omliggende steden. Deze week gaat de online supermarkt ook in Duitsland van start. "Al sinds de start in 2015 is er veel belangstelling voor Picnic van huishoudens in Brabant, waardoor we besloten hebben in twee steden tegelijk van start te gaan", aldus medeoprichter van Picnic Michiel Muller. 

In totaal gaat het om ruim 185.000 nieuwe huishoudens, die van de websuper gebruik kunnen maken. Inwoners van Tilburg en Breda kunnen zich in de app op hun mobiele telefoon registreren en zich daarmee verzekeren van een plek op de wachtlijst. Iedereen, die op de wachtlijst staat, wordt gefaseerd toegelaten. De websuper gaat in Tilburg van start met 15 bezorgwagentjes en 40 bezorgers. In Breda gaan 10 bezorgwagentjes en 30 bezorgers de weg op. In de maanden na de start moet dit gegroeid zijn naar in totaal 80 bezorgwagentjes en 250 bezorgers.

Bron: Picnic

Publicatiedatum: 11-4-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: