Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Leuk assortiment Franse groentenspaghetti's

Het Franse Frais Emincés zet al ongeveer 20 jaar fresh cut groente af op de markt. Onlangs breidde het bedrijf zijn assortiment uit met groentenspaghetti. De verschillende spaghettisoorten die door Frais Emincés worden aangeboden zijn gemaakt op basis van zoete aardappelen, courgettes, pompoenen en wortelen. "De vier verschillende soorten zijn allemaal even populair," zegt Marc Pajotin van Frais Émincés. "Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de nieuwe producten en willen ze allemaal een keer proberen." 


"De groentenspaghetti lijkt echt een hit te zijn bij inkopers van retailers. De vraag vanuit supermarkten is veel hoger dan de vraag vanuit restaurants, hoewel het product ook zijn weg vindt naar de horeca. Consumenten combineren de groentenspaghetti met traditionele pasta of gebruiken het als alternatieve basis voor een gezonde maaltijd." 

De groente die voor de spaghetti wordt gebruikt is niet per se van een inferieure kwaliteit. "Groente moet stevig zijn en een goede smaak hebben om geschikt te zijn voor verwerking tot groentenspaghetti," legt Marc Pajotin uit. De courgette-spaghetti is makkelijker te produceren dan de andere soorten. De wortelspaghetti is het moeilijkst om te produceren in verband met de kleine diameter van de wortelen.

Naast groentenspaghetti heeft Frais Emincés een breed assortiment aan fresh cut-AGF, zoals uien, champignons, appelen en tagliatelle op groentenbasis.

Voor meer informatie: 
Frais Emincés
Marc Pajotin
+33 2 40 45 00 45


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018