Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

's Werelds meest veelzijdige verpakkingsmachine kan tot wel tien verschillende netverpakkingen verwerken.

GirBagger: 10 verpakkingsopties met één machine

Met meer dan 2.600 verkochte exemplaren is de GirBagger van GRUPO GIRÓ misschien wel de bekendste machine bij verpakkers binnen de tuinbouwsector. De GirBagger is de onbetwiste leider en is in vele opzichten een veelzijdige machine:
  • Dankzij de verschillende versies kan een scala aan producten, zoals aardappelen, uien, sinaasappelen, mandarijnen, kiwi's, avocado's, citroenen, appelen en perziken, worden verwerkt. 
  • Een ander kenmerk van de veelzijdigheid van deze machine is de mogelijkheid om elementen of apparaten in te bouwen of aan te sluiten die de kwaliteit van het pakstation verhogen, zoals het intelligente SCS-herkenningssysteem, koppeling aan GirControl Plus, de mogelijkheid om een controleweger CHW-G30 toe te voegen of een geïntegreerd Spotless foliecentreersysteem.
  • De veelzijdigheid van deze machine bewijst zich bovenal door zijn vermogen om 10 verschillende verpakkingstypes te verwerken.
Geen andere machine op de markt is zo veelzijdig. Deze flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd door verpakkers en telers omdat zij op deze manier hun investeringen in machines kunnen optimaliseren en ook nog ruimte besparen. Dankzij de vele verpakkingsmogelijkheden zal deze machine de productiviteit van ieder pakstation verhogen. 

Dit is echter nog niet alles want één van de grootste pluspunten van de GirBagger is dat hij meegroeit met de behoeften van de gebruiker. Het is niet nodig om met het duurste en meest complete model te beginnen omdat iedere machine aangepast kan worden aan toekomstige verpakkingseisen.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier© AGF.nl 2018